Ekstrakvalitetene - Ryggstraen Boligpark

Standard, Pluss eller Kielland

– valget er ditt!

Ekstrakvaliteter

Hvordan skal din leilighet se ut?

At du som kjøper har de to oppgraderingspakkene Pluss og Kielland som et ekstra tilvalg på de innvendige kvalitetene, gjør at du har stor valgfrihet hvordan du ønsker å bo. Men du må ikke ha dem. For grunnpakken Standard som følger leiligheten, har også håndplukkede ekstrakvaliteter som skiller seg fra vanlig leilighetsstandard. Velbekomme!
shutterstock_489608845-BW
kielland-detalj
”Vi har lagt vekt på at Ryggstraen skal ha gjennomført høy kvalitet både i eksteriøret og interiøret. Derfor har vi valgt anerkjente kvalitetsprodukt som krever lite vedlikehold. Dermed får du ekstrakvaliteter som standard.”

PER INGE HAMRE   |    UTBYGGER

Velg pakken som passer deg

New-B203_final

Standard…

Standard-pakken™ er den som automatisk følger med når du kjøper en av leilighetene. Her har vi lagt vekt på å finne farger og materialer som skaper en tidløs og ren ramme om ditt interiør . 
New-A201_final

Pluss…

Velger du Pluss-pakken™ – én opp – får du større valgmuligheter for å skape et interiør etter dine ønsker og din smak.
C405-final

Kielland…

Til Kielland-pakken™ – to opp – har vi ikke spart på noe. Eksklusive italienske baderomsmøbler, 1-stavs parkett, Gaggenau hvitevarer og dansk kvalitetskjøkken fra Boform. Ikke la det blir med fristelsen!

Se alle leilighetene

Meld interesse

Navn
Epost
Post kode
Tlf
Melding

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.