Fremside - Ryggstraen Boligpark

Den fineste morgenen

er den som venter på deg

Ryggstraen Boligpark

Velkommen til 38 leiligheter med ekstrakvaliteter som standard

Fra leiligheten i Ryggstraen Boligpark er du kun en armlengdes avstand fra sjø, bølgeskvulp, rikholdig natur og fine turstier. Her kan du våkne opp til de fineste ting og vite at morgenen alltid venter på deg - uansett hva du har fore.
View%202
sasha-set-533914
I Ryggstraen Boligpark har arkitektene sørget for at prosjektets arkitektur er moderne, tidløs og bygget i materialer som klarer seg godt i vestlandsværet. Store vindusflater i fasaden forsterker den gode romfølelsen innvendig.

To byggetrinn
Boligprosjektet utvikles over 2 byggetrinn. Byggetrinn 1 (Bygg A og B) med 17 leiligheter har planlagt oppstart mai 2019 med ferdigstillelse/innflytting høsten 2020. Byggetrinn 2 (Bygg C) med 21 leiligheter planlegges oppstart høsten 2019 med ferdigstillelse/innflytting 2021.

Kun 4 leiligheter igjen i byggetrinn 1

Hage eller topp?

Det finnes mye kjekt å velge mellom, enten du trives i 1.etasje med hage eller i toppetasjen med utsikt.


De 38 leilighetene har varierende størrelser fra 51 - 147 kvm. Felles for dem alle er at de er funksjonelle og har smarte rominndelinger hvor ingen kvadratmeter går til spille. Alle leilighetene er gjennomgående med terrasse/balkong mot kveldssol og det åpne landskapet vest. 

Framtidsrettet eleganse

Kielland, kjøkken og Pluss-pakker

Trender kommer og går – det vet arkitektene bak Ryggstraen Boligpark alt om. Derfor har de jobbet tett sammen med Kielland for å sørge for at leilighetene er både moderne og tidløse.
Teamet fra Kielland har sørget for en harmonisk farge- og materialpalett, og at kjøkkenløsningene er funksjonelle og gjennomtenkte.
PBF06602
kielland-detalj
gregor-moser-440147
Randaberg-9228

Om Ryggstraen Boligpark

Maritimt. “Landsbyaktig”. Ekte.

Beliggenheten er ikke bare viktig, den er som oftest avgjørende når man skal stifte eller skifte bolig. Korte avstander, persille og storslått natur er bare noe av det Randaberg kan tilby.

Det er høy grad av trivsel i kommunen og undersøkelser viser at folk ønsker å bli boende. Det er lett å forstå hvorfor. De har skjønt, kjent og følt stedets ånd.
shutterstock_658392991

Det var en gang en prins
som bodde på Randaberg

Meld interesse

Navn
Epost
Post kode
Tlf
Melding

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.