Ryggstraen Park er et flott bygg som ligger godt i landskapet. Arkitektene har tegnet et smart hus og utnyttet arealet fornuftig både ute og inne. Med skikkelige materialer, omtanke og solid håndverk er Ryggstraen Park et godt bygg.

«Det er ikke bare det ytre som teller! Godt materialvalg og solid håndverk gjør dette til et bygg som krever lite vedlikehold.»

ROY Henriksen | daglig leder, VISION BYGG

Vi har også tenkt på alt det praktiske. Det er egen parkering under bygget, med opplegg for lading og plass til at gjester kan parkere. Det er selvsagt plass til å parkere og lade sykler, både private sykler og sameiets elsykler. Vi er ganske sikre på at du kommer til å synes de er fantastiske, når du først har prøvd dem. Du kommer deg enkelt til sentrum på 5 minutter uten å bli svett.

Alt dette ligger under bakken (det gjør de nedgravde avfallsdunkene også – litt kjedelig, men veldig, veldig greit), slik at det ikke forstyrrer den flotte parken. Her finner du også din egen romslige bod.

Med tre heiser og tre trappeoppganger er det enkelt å komme seg opp i leiligheten, og det gir lite gjennomgang. Hele bygget og alle fasilitetene gjør Ryggstraen Park til et godt sted å bo.

Oversikt over Ryggstraen Park